Gombás-paradicsomos gnocchi sült szalonnával
Hozzávalók:
500g mirelit gnocchi
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
gomba
2 db paradicsom
1 db TV paprika
só
bors
pirospaprika
petrezselyem
sajt (füstölt sajt a legjobb)
bacon
olaj
|
Elkészítés: Az apróra vágott hagymát olajon pirítunk, közben hozzáadjuk a pépesített fokhagymát. Ha már üveges a hagyma, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, az apróra vágott paprikát, a meghámozott és összeturmixolt paradicsomot és így főzzük. Fűszerezzük sóval, borssal és pirospaprikával. Nagyon hasonló lesz a gombapörkölthöz. Közben szalonnát sütünk. Kifőzzük a gnocchit, mellé tesszük a gombás-paradicsomot, mellé a sült szalonnát, meghintjük petrezselyemmel és megszórjuk sajttal.
| |